Megyei értékek
Flavon termékcsalád
A GéSz Gaál és Sziklás Kft. alappilléreit 1994-ben rakta
le Gaál László és Sziklás Johanna. Legfontosabb szempontként az egészséges
életmódhoz való hozzájárulás szerepelt, ami mellett jelentős hangsúlyt kapott a
magyar munkaerő foglalkoztatása és lehetőség szerint magyar alapanyagok
felhasználása is. A több éves kutatómunka eredményeképpen 2004-re a cégnek
sikerült kifejleszteni a Flavon termékcsalád első tagját: a Flavon max
alapterméket, amelyet a folyamatos innovációnak köszönhetően, a fogyasztói
igényekkel összhangban, mindezidáig öt újabb termék követett. Termékeik
előállítása során különös hangsúlyt fektetnek a magas minőség elérésére, éppen
ezért a gyártás során felhasznált összetevők egytől-egyig prémium kategóriás
alapanyagok, melyeket lehetőség szerint hazai termelőktől szereznek be, minden
más esetben a külföldön rendelkezésre álló legjobb minőségű alapanyagokat
importálják. Hat termékükben összesen több mint 30 féle gyümölcs- és zöldség
összes hatóanyaga található.
A Flavon termékcsalád előállítását biztosító gyártelepet
2006-ban adták át Vámospércsen, ezáltal munkát biztosítva az ott élő emberek
számára. A kezdetben egy üzemcsarnokból álló létesítményt 2012-re egy 500 m2-es
raktárral és egy 900 m2 alapterületű üzemcsarnokkal bővítették.
A termékek forgalmazása hálózatos rendszerben, a Flavon
max Klubbon keresztül történik, taglétszáma 10 év alatt több mint 200 000 főre
duzzadt. Mostanra több mint 2 millió üveg Flavon termék kerül értékesítésre a
világ 32 országában.
2012 óta a Flavon termékcsalád hat tagú, amelyek a
következők: Flavon max, Flavon Kids, Flavon max Plus+, Flavon Green, Flavon
Active, Flavon Protect.
A hat egyedi Flavon termék között mindenki megtalálhatja a
számára legideálisabb összetételűt: a gyermekektől, a várandós kismamákon és
fiatal felnőtteken át, egészen az idősebbekig.
Kapcsolódó képgaléria
Kapcsolódó dokumentumok