ma:
holnap:
Kölcsey emlékház, Álmosd
Hajdúnánási gyógyfürdő
Vekeri-tó
Hortobágyi Hídi vásár
Atalanta lepke fűzbarkán
Herpályi templomrom
Bojt tájház
Hortobágyi kilenclyukú híd
Kapitális fogás Látóképen
Káposztás Napok
Vadászat Berettyóújfalu térségében
Nádudvari fekete kerámia
Skip Navigation Links
További hírek innen: Események, rendezvények
2017.03.22
Állami kitüntetést kapott Tóthné Bobonka Magdolna

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója, március 15., nemzeti ünnepünk alkalmából 2017. március 14-én adta át a Földművelésügyi Minisztérium elismeréseit Budapesten, a minisztérium dísztermében. A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést 6 személy kapta meg idén, közöttük Tóthné Bobonka Magdolna önkormányzati referens, aki 1998 tavaszától a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat munkatársa, és aki emellett a Hajdú-Bihar Megyei Értéktár Bizottság referenseként is sok éve végzi nélkülözhetetlen munkáját.

A kitüntetés indoklásában szerepel, hogy Tóthné Bobonka Magdolna a nemzeti értékek gyűjtését és népszerűsítését végző bizottságban való lelkiismeretes munkája révén részesült ebben a rangos állami elismerésben.

A megyei értékekkel kapcsolatos tevékenysége során nemcsak az adminisztrációt végzi Magdika, de nagy szakértelemmel rendszerezi, értékeli és a bizottság felé továbbítja a beérkező szépszámú javaslatot, valamint a kapcsolódó események esetében kiváló szervező munkát folytat, legyen szó kiállításról vagy a magyar értékekkel kapcsolatos vetélkedőről. A friss kitüntetett  a megyei önkormányzat és az értéktár napi működésében fontos aktív szereplő, akinek a munkája a hivatása.


Elnöki köszöntő
Eseménynaptár

Hajdú - Bihar Megyei foglalkoztatási megállapodás, foglalkoztatási - gazdaságfejlesztési együttműködés Hajdú-Bihar Megyei Klímastratégia kidolgozása és Éghajlatváltozási Platform létrehozása Megyei Szintű Felzárkóztatás-Politikai Programok Hajdú-Bihar Megyében Megye Történelme Megye Gazdasága Megye Turizmusa Megyei Sport Települések Teremigénylés