Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Küldetésünk

“A haladás nagyrészt annak köszönhető, hogy haladni akarunk.”
Seneca

Innováció, kreativitás, proaktivitás

A területfejlesztésről és területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény (továbbiakban: Tftv.) 11. §-a meghatározza a Fejlesztési, Tervezési, Stratégiai Osztály feladatait, munkáját.

A vármegye önkormányzata a vármegye területén található települések gazdasági teljesítőképességét kívánja emelni – beleértve a gazdaság fejlesztését is. Továbbá meghatározó szerep betöltésére törekszik az állampolgárok életminőségének javítása érdekében.

Konkrét célunk, hogy minél több uniós és hazai finanszírozású projekt valósuljon meg a vármegyénk határán belül, így segítve Hajdú-Bihar vármegye fejlődését.

Hiszünk az innovatív, kreatív gondolkodásban, a proaktív hozzáállásban. Küldetésünk a területfejlesztési és területrendezési feladatok minél magasabb minőségű  ellátása.

Céljainkat megfelelő szakemberekkel, a hagyományos és innovatív megközelítés, gondolkodásmód ötvözésével kívánjuk elérni.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás
Megosztás: