Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bel- és kültéri sportfejlesztések Sárrétudvariban

„A” típusú tornaterem és „C” típusú szabadtéri sportpálya – ezekkel az új sportlétesítményekkel gyarapodott a Hajdú-Bihar megyei Sárrétudvari. A beruházások avató ünnepségét Kiss Tibor polgármester nyitotta meg.

A fejlesztés részeként egy 18-szor 30 méteres küzdőtérrel rendelkező, több mint 7 méteres belmagasságú tornatermet építettek fel a település diákjainak és lakóinak, teljes mértékben állami finanszírozásból, nettó 195millió forintból, a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében. A tornaterem mellett kapott helyet egy kinti kondipark, ennek létrehozására 8 millió forintot költöttek a Nemzeti Szabadidős- Egészség Sportpark Program támogatásával.

A mindennapos testnevelést és az egészséges életmódot is szolgáló beruházás részeként új tornaeszközöket is beszereztek.

Az ünnepségen Bodó Sándor országgyűlési képviselő és Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnökével is köszöntötte a sárrétudvariakat – Kiss Tibor polgármester mellett. Az épületet Hézser Tímea református lelkész áldotta meg, a helyi Jókai Mór Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói, valamint a Debreceni Maskara Mazsorett csoport adott műsort.

Fotó: Sárrétudvari nagyközség segítségével. KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el.



hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: