Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Stratégiai partnerség

2017. november 16-án stratégiai partnerségi együttműködésről írt alá keret-megállapodást a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat részéről Pajna Zoltán elnök és az olaszországi Marco Polo G.E.I.E. Idegenforgalmi Konzorcium elnöke, Martignano Ferdinando, az innováció és jó gyakorlatok cseréjének érdekében. A megállapodás aláírásánál jelen volt prof. dr. Komlósi István, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának dékánja, Kissné Gyarmati Ágnes, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei igazgatója és dr. Kiss András, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési és Innovációs Osztályának vezetője.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnökei, Tasi Sándor és Bulcsu László, valamint Mátrai Melinda nemzetközi csoportvezető szintén részt vettek a megállapodás aláírásának ceremóniáján.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: