Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A Ligetalja feszt negyed százada várja a kikapcsolódásra vágyókat

A XXV. Ligetalja Kulturális Napok Nyíradonyban kézműves vásárral kiegészülve vonzotta a látogatókat az elmúlt hétvégén. A környék apraja-nagyja ott volt, és a település vezetői mellet a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat is, Pajna Zoltán elnök és Tasi Sándor alelnök révén, akik aktívan részt vettek a programok egy részében.

Kondásné Erdei Mária, Nyíradony polgármestere, valamint Tasó László, korábbi polgármester a Ligetaljai Kulturális Napokat sok éven át lelkiismeretesen szervező, jelenleg országgyűlési képviselő is köszöntötte a vendégeket, akik nagy kedvvel vettek részt a programokon, és szórakoztak önfeledten 2018-ban is – még a szeszélyes időjárás ellenére is.

A már pénteken elkezdődött “FOLKÉJ” keretében nemcsak a néptáncé, de a könnyűzenéé is volt a főszerep, valamint a Szeredás Együttes muzsikájára ropták a táncház résztvevői.

Másnap, szombaton a sport mind a füvön (kispályás labdarúgás), mind az asztalnál (sakk) zajlott, sőt, a családokat is megmozgatták versenyekkel.

Vasárnap a főzenekar a Magna Cum Laude volt, illetve Király Viktor mulattatta a kilátogatókat Nyíradonyban. Előtte a kézműves vásár és amatőr művészeti csoportok, a Valcer Táncstúdió, mazsorett show és hip-hop tánc színesítette a programot. Érdekesség volt a rekorddöntő kamionhúzás is.

Mindeközben a fő csapásiránnyal párhuzamosan főzőverseny, sétavonatozás Nyíradonyban, játszóház és kézműves foglalkozások vonzották a vendégeket, kirakodóvásárral tarkítva, remek kikapcsolódást nyújtva mindenkinek.

Nyíradony díszvendég települése Hajdúsámson volt idén.

Fotó: Rácz Tamás KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA.









hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: