Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nagy részvétel mellett zajlott a szenior teniszbajnokság

Teniszezők Országos Szenior Vidékbajnokságát rendezték a hétvégén Debrecenben, a DEAC salakos pályáin. A három nap során 110 nevező csapott össze 19 kategóriában, amelyre a határon túlról is érkezett jó pár versenyző. A fővédnökséget Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke látta el, sőt, maga is indult, és párosban – partnere a szombathelyi Sákovics Péter volt – korosztálya döntőjébe jutott, s végül ezüstérmet vehetett át.

A rendezést az A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület és a Debreceni Utánpótlás Sport Egyesület (DUSE) vállalta idén, s mint Szentkirályi István versenyigazgató elmondta, 2018-ban még a szokásosnál is többen jelentkeztek a +35 év kategóriától egészen az akár 80 éveseknek kiírt kategóriáig erre a patinás viadalra, amely szinte egyidős a felnőtt magyar bajnokságokkal, oly régóta rendezik hazánkban.

A sportélmények időtállóak, ezt bizonyították a résztvevők Debrecenben, július 6-8. között.

Fotó (a honlap képei kattintva nagyíthatók): Koppányi Szabolcs (első csoportkép: A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület) KÉPGALÉRIA IDE kattintva.



















)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: