Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Programokban és díjakban gazdag volt Biharnagybajom Napja

Biharnagybajom Napja, egyben lovasnap zajlott a Hajdú-Bihar megyei településen, amelynek keretében nemcsak a községi rendezvények szórakoztatták a nagyérdeműt, de ünnepi képviselő-testületi ülést is tartottak, ahol kitüntető díjakat adtak át.

Ennek során egy díszpolgári, egy sporttevékenységért, valamint két-két közszolgálatban folytatott tevékenységért járó díj, illetve Biharnagybajom-emlékérem talált gazdára.

A díjak átadásában Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke és Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő is segédkezett.

Szitó Sándor, Biharnagybajom polgármestere köszöntötte a kavalkádra érkezőket, majd a lovasnap apropójából akadályhajtás, emellett csikós- és lovasbemutató színesítette a programot. A sokszínűség jegyében azonban rengeteg esemény várta a kicsiket és a nagyokat ezeken kívül is. Fotókiállítás, főzőverseny, iskolai drámaelőadás, különböző szervezetek csoportjai léptek fel, majd Bunyós Pityu és a Valcer Táncstúdió mellett az újjá alakult Republic koncertezett – többek között.

A kísérő programokban az elszármazottak találkozója, kézműves bemutatók, freestyle biciklis trükkök és vásári forgatag is várta a vendégeket. A teljes programkínálatért KATTINTSON IDE!


Fotók: Biharnagybajom, PH (a facebookon is)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: