Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Indul a polgármesteri hivatal épületének korszerűsítése Berettyóújfaluban

Energetikai korszerűsítés indul a berettyóújfalui önkormányzat tulajdonában lévő polgármesteri hivatal épületén. A cél, hogy csökkentsék az ingatlan működtetési költségeit.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében 131,21 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg. 

A fejlesztés célja, hogy az 1980-as években épült ingatlan energetikailag korszerűvé váljon, ezáltal pedig működtetési költségei csökkenjenek. Az energiahatékonyság javítása érdekében utólagos külső hőszigetelés és a külső nyílászárók cseréje valósul meg. A projektarányos akadálymentesítés során új rámpa készül, továbbá akadálymentes parkoló lesz kialakítva, a meglévő szélfogó elbontása után az épületbe való akadálymentes bejutás biztosítottá válik, az épület földszintjén pedig egy db akadálymentes vizesblokk kerül kialakításra.

Az elkövetkező időszakban, a projekt tervezett befejezéséig, 2019. szeptember 30-ig a munkálatok miatt a polgármesteri hivatal ügyfélforgalma nem változik, viszont kényelmetlenségekre számíthatnak a városlakók, amelyhez kérik a lakosság türelmét és megértését.

A projektről szóló sajtóközleményt itt találják:

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: