Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

„Építsünk jövőt gyermekeinknek!”

Ez a neve annak a projektnek, melynek keretében megújult az óvoda és a bölcsőde Polgáron.

Egy önkormányzati épületet alakították át; a beruházás során két új, 25 fős csoportszobát és kapcsolódó foglalkoztató helyiségeket (logopédiai fejlesztő, pszichológiai vizsgáló-fejlesztő és sószoba), továbbá kiszolgálóhelyiségeket (gyermeköltözők, mosdók, illemhelyek, tálalókonyha, szociális helyiségek, óvónői szoba, iroda, öltöző, stb.) alakítottak ki. Mindemellett nyílászáró csere, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, akadálymentesítés is megvalósult, a tetőre napelemek kerültek, és új játszóudvar épült.

A 138 millió forintos európai uniós támogatással megvalósult korszerűsítésnek köszönhetően a Napsugár Óvoda és Bölcsőde 50 férőhellyel bővült.

A megszépült intézményt szeptember 6-án adták át, az eseményen Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke is köszöntötte a jelenlévőket. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: