Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Konyár sokat tesz az egészségért

A település sportpályája három évvel ezelőtt kerítést kapott, most pedig lelátót és világítást is.

A korszerűsített létesítmény átadó ünnepsége szeptember 26-án volt, ahol Vig Szilárd polgármester elmondta: a 200 férőhelyes mobil lelátó építésére a Belügyminisztérium egyik pályázatán nyertek mintegy 8 millió forintot, ezt még másfél millióval egészítette ki az önkormányzat. A világítás felújítása pedig az MLSZ pályázata által, 4 és fél millió forintból valósulhatott meg, ehhez azonban az áramellátás növelésére is szükség volt, aminek költségét önerőből finanszírozta a község. 


Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke az eseményen úgy fogalmazott: nagyon fontos ez a létesítmény mind mentális, mind fizikai tekintetben, hiszen a sport által is tudjuk magunkat fejleszteni. A sportban előforduló helyzetek ugyanis levetíthetők az élet egyéb területeire is. 


Vitányi István, a térség országgyűlési képviselője is jelen volt az átadón, aki hangsúlyozta: sokat és jó irányba fejlődött a település, hiszen rég nem látott fejlesztések mentek végbe. Továbbá biztosította a lakosokat arról, hogy hamarosan a Konyárba vezető út korszerűsítése is megtörténik.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: