Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Megújult a Hajdúnánás és Balmazújváros közötti út

6 kilométernyi szakasz lett korszerűbb.

A szeptember 11-i átadón elhangzott: a felújítás során az út kopórétegének profilmarásáról, a kiegyenlítő aszfaltréteg és az új kopóréteg terítéséről, az új tartós burkolati jelek felfestéséről, a padka feltöltéséről, valamint a KRESZ táblák igény szerinti cseréjéről és pótlásáról is gondoskodtak. 

A 415 millió forintos beruházás ünnepélyes átadásán részt vett Tiba István országgyűlési képviselő, Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere, Szoták Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat részéről pedig Bulcsu László alelnök volt jelen.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében 2018-ban országosan több mint 526 kilométernyi 4 és 5 számjegyű mellékút felújítása indult el. Ebből Hajdú-Bihar megyében több, mint 28 kilométernyi út felújítása valósulhat majd meg európai uniós forrásból.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: