Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Újabb állomáshoz érkezett Hajdúnánás az egészséges életmód jegyében

A városban kerékpárutat adtak át, a fejlesztésre 280 millió forint támogatást nyert az önkormányzat.

Az összegből kerékpáros sávokat és nyomvonalakat alakítottak ki Hajdúnánás több pontján, így az elmúlt időszakban összesen 3,5 kilométer biztonságosan kerékpározható útszakasz épült. A fejlesztéssel érintett utcák: Bocskai u., Iskola u., Óvoda u., Nikodémusz u., Kisfaludy u., Mártírok útja, Ifjúság u.

A beruházás ünnepélyes átadóját szeptember 21-én tartották, ahol Szólláth Tibor polgármester elmondta: a közelmúltban nagy hangsúlyt fektetett a város az egészséges életmód, a sport területére. Példaként hozzátette, hogy idén nyáron adták át a multifunkciós kondiparkot, ezenkívül magas színvonalú kézilabda, kajak-kenu, birkózó szakosztály működik a településen, hamarosan pedig újabb sportközpontot avathatnak. 


Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke gratulált a városvezetésnek az elmúlt időszakban megvalósított beruházásokhoz, és bízik benne, hogy a fejlődés nem áll meg. A megyei közgyűlés elnökeként továbbra is támogatásáról biztosította Szólláth Tibort.  


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: