Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Egy ünnepség, két korosztály

Bocskaikertben megoldódott az idősek nappali ellátása és a legkisebbek elhelyezése is.

Október 7-én ünnepélyesen is átadták a Humán Szolgáltató Központot és a Mini Bölcsődét. Az eseményen Szőllős Sándor polgármester elmondta, hogy a két fejlesztésre összesen mintegy 240 millió forint támogatást nyert az önkormányzat.

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke pedig hozzátette: a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a megyei önkormányzatnak sikerült mintegy 600 millió forintos támogatást biztosítani a bocskaikerti beruházásokra, melyek nem mellesleg a lakosság közakaratának megfelelően történtek. Hozzátette: a bölcsőde egyértelműen az itt lakók munkaerőpiaci helyzetének javítását szolgálja, hiszen itt a szülők gyermekeiket biztonságban és szakértő kezek között tudják. A Humán Szolgáltató Központnak pedig kiemelt szerepe van, hiszen az idős kort elérve sokszor olyan szolgáltatásokra is szükség van, melyeket a gondoskodó család mellett valakinek át kell vállalnia.

A szalagot Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke, Tasó László országgyűlési képviselő, Szőllős Sándor polgármester, Tasi Sándor, a megyei közgyűlés alelnöke és Baloghné Kiss Judit jegyző vágta át. 



hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: