Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Cél a hazai vállalkozások fejlesztése

Ennek érdekében vállalkozói fórumokat szerveztek megyeszerte.

A rendezvényeken a hajdú-bihari munkáltatóknak és munkavállalóknak adtak felvilágosítást a január 20-tól elérhető munkaerőpiaci támogatásokról. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal a helyi önkormányzatokkal kötött konzorciumi együttműködést, melynek célja a munkaerőpiaci szolgáltatások megvalósítását célzó és a hazai vállalkozások fejlesztését, növekedését segítő támogatások széleskörű megismertetése. 

Megyei szinten is egyre nagyobb problémát okoz a vállalkozások számára a megfelelő minőségű és mennyiségű munkaerő megtalálása, ami veszélyezteti a megvalósítani kívánt fejlesztések sikerességét. Éppen ezért a probléma megoldására a vállalkozókkal együttműködve kell lépéseket tenni.

Az elmúlt napokban Hajdúsámsonban, Hajdúnánáson, Hajdúhadházon, Hajdúböszörményben és Hajdúdorogon rendeztek vállalkozói fórumokat, de a közeljövőben további helyszínek is bekapcsolódnak a programba. 

A munkaerőpiaci támogatásokról bővebben a hbmpaktum.hu oldalon olvashatnak. 


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: