Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kedvező befektetői környezet biztosítása

Ez Hajdúnánás egyik legfontosabb célja, ehhez két iparterületet is kijelölt a város.

A Debrecennel kötött agglomerációs együttműködés kapcsán a gazdaságfejlesztés meghatározó feladat lesz a következő években. Hajdúnánás önkormányzata két iparterületet is kijelölt a befektetők fogadására, az egyiket kis- és középvállalkozások, a másikat nagyobb ipari fejlesztések számára. Ezáltal munkahelyteremtés is megvalósul; a térség munkáltatóit és munkavállalóit a január 20-tól elérhető munkaerőpiaci támogatások is segítik. 

Mindezek részleteit február 11-én, vállalkozói fórum keretében ismertették. Szólláth Tibor polgármester köszöntője után a programról Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke és Szabó Marianna, a Hajdú-Bihar Megyei Foglalkoztatási Paktumiroda munkatársa beszélt. Az érdeklődők Prof. Dr. Pintér Ákosnak, a Debreceni Egyetem általános rektorhelyettesének, valamint Póser Zoltánnak, az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ ügyvezető igazgatójának előadását is meghallgathatták. 

A munkaerőpiaci támogatásokról további információk a hbmpaktum.hu oldalon találhatók.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: