Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Új fejezet kezdődött Komádiban

Így fogalmazott a polgármester a város határában kialakított iparterület február 28-i átadóján.

Tóth Ferenc köszönetet mondott a munkákban részt vevőknek és hangsúlyozta, fontos mérföldkőhöz érkezett a város. A beruházás nemcsak munkahelyteremtő értékkel bír, hanem a következő évtizedre megalapozza a település lehetőségeit. 


Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke gratulált a kivitelezéshez és hozzátette, ezzel valóban lépéselőnyre tett szert Komádi, hiszen kaput nyitott a betelepülő vállalkozásoknak.

A 6 hektáros, közművesített, szilárd útburkolaton megközelíthető ipari park a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, 250 millió forintos támogatásból jött létre. Az Európai Unió elvárásainak megfelelő színvonalas környezet által az önkormányzat olyan hátteret tud biztosítani a befektetőknek, mely hozzájárul költséghatékonyabb és eredményesebb üzleti tevékenységük eléréséhez.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: