Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Civileknek tartottak tájékoztatót Debrecenben

A szeptember 15-i információs napon az Ifi Házba várták az érdeklődőket.

A megjelenteket Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke köszöntötte, aki háláját fejezte ki a Miniszterelnökségnek, hogy közvetlenül informálják a civil szervezeteket a jövőbeli elképzelésekről. Hozzátette: érdemleges dolog, hogy az érdeklődők első kézből kapnak tájékoztatást a lehetőségekről. Szerinte fontos, hogy minél többen jöjjenek el az ilyen alkalmakra. 


A Civilek a Fiatalokért Egyesület szervezésében megvalósult programon Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság helyettes államtitkára tartott előadást a civil területet érintő aktualitásokról. 

A rendezvényen a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) ez évi pályázatainak, valamint a Magyar Falu Program Civil Alap pályázat tapasztalatairól, és a civil szervezetek helyzetéről is szó esett.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: