Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Terv szerint halad az ipari park építése Nyíradonyban

Erről szeptember 25-én tartottak sajtótájékoztatót, ahol elhangzott: a Tudományos- és Technológiai Park még idén elkészül.

Az eseményen Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke, Tasó László országgyűlési képviselő és Gólya Zoltán, a Nyíradonyi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetője részletezte a beruházást, melynek célja a gazdaságélénkítés és a munkahelyteremtés. Az építési munkálatok elérték az 50%-os készültséget, már épül a parkhoz vezető bekötőút, valamint lesz egy látogatóközpont is. A közművek nagy része már elkészült, kiépítették az ivóvíz-hálózatot, a csapadék- és szennyvízelvezető rendszert, valamint az áramellátást. 


Tasó Béla, Nyíradony polgármestere a tájékoztatón elmondta, hogy a területen épül egy gyümölcsfeldolgozó üzem, valamint egy fuvarozással, szállítással foglalkozó logisztikai, illetve egy fém- és acélszerkezet-gyártó cég is szeretne betelepülni.

A fejlesztés több mint 774 millió forintból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program részeként valósul meg. 


(fotók: dehir.hu, FB)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: