Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kulturális eseményeket támogat a megyei önkormányzat

A megyében már több, mint harminc rendezvény valósult meg az intézmény közbenjárásával.

Kulturális eseményekA Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt egyik pályázaton nyert forrást a települések számára, kulturális rendezvények megvalósítására. A jelentkező települések közül azok kaptak forrást, melyek megfeleltek az előírt kritériumoknak. A megyei önkormányzat így már több, mint harminc olyan kulturális eseményt tudott támogatni, amelyek előadó-művészeti tevékenységgel egészültek ki. Ilyenek voltak például a színházi előadások, az operett műsorok, a klasszikus fúvószenekari produkciók vagy a guruló zongora. 

A megyei önkormányzat célja, hogy kikapcsolódási lehetőséget biztosítson az adott település lakosai részére, és azt minőségi műsorokkal, elismert előadókkal valósítsa meg, a járványhelyzetre tekintettel lehetőleg külső helyszínen. 

Kulturális események

Kulturális események

Kulturális események

Kulturális események

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: