Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A megye jövőjéről tárgyaltak Debrecenben

A Kölcsey Központban tartott konferencián Debrecen és Hajdú-Bihar megye 2030-ig szóló gazdaságfejlesztési stratégiájáról tanácskoztak.

A megye jövőjéről tárgyaltak DebrecenbenA december 11-i megbeszélésen mások mellett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Papp László, Debrecen polgármestere, Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, valamint országgyűlési képviselők is részt vettek. 

A megye jövőjéről tárgyaltak Debrecenben

Palkovics László azt hangsúlyozta, hogy a cél a teljes régió fejlesztése, Papp László pedig úgy fogalmazott: „a gazdaságfejlesztési folyamatoknak kéz a kézben kell járni a város- és térségfejlesztési folyamatokkal”. 

Pajna Zoltán a találkozón röviden ismertette az Északkelet-Magyarországi Gazdaságfejlesztési Zónával kapcsolatos stratégiai tervezés folyamatát. Hangsúlyozta továbbá, hogy Hajdú-Bihar megerősödött térségi szereppel, valamint dinamikus és versenyképes, magas hozzáadott értékű gazdasággal rendelkező megye, mely elhivatott természeti és kulturális értékeinek megőrzésében, egyben nyitott a kreatív és innovatív kezdeményezésekre. 

A megye jövőjéről tárgyaltak Debrecenben

A megye jövőjéről tárgyaltak Debrecenben

A megye jövőjéről tárgyaltak Debrecenben(fotók:Miskolczi János)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: