Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Töltsük meg együtt a „Hódos szívét”!

A műanyag kupakok gyűjtéséből származó összeget az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesületnek ajánlják majd fel.

A szív alakú tárolót Nádudvar önkormányzata ajánlotta fel és adta át a DVSC Schaeffler kézilabdacsapatának január 21-én. Az egyesület abban bízik, ha feloldják a korlátozásokat és ismét szurkolókkal telik meg sportcsarnok, a mérkőzésekre látogatók ide dobják majd be az üdítős kupakokat. 

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke az eseményen úgy fogalmazott: „A sportolókra mindenki odafigyel, ezért fontos, hogy a társadalmi problémákra is felhívják a figyelmet.” Szerinte egy ilyen kezdeményezés a fiataloknak is jó példát mutat. 

A kézilabdázók ugyanis az összegyűjtött kupakokból befolyó összeget jótékony célokra fordítják. Elsőként az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesületet támogatják majd.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: