Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tapasztalatok, sikertörténetek és kudarcok megosztása…

Önt is várjuk Impakt Konferenciánkon! A cél a feltörekvő társadalmi vállalkozások, befektetők, alapítványok összefogása.

Mint ismert, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat partnerként vesz részt az Interreg Central Europe Program által finanszírozott DelFin (Pénzügyi ökoszisztéma fejlesztése a vidéki térségek társadalmi/szociális vállalkozásainak támogatása érdekében – Development of Financial Ecosystems for the Promotion of Social Entrepreneurship in Rural Regions) című projektben (https://www.interreg-central.eu/Content.Node/DelFin.html).

 

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat szeretettel meghívja önt az Impact Conference 2021 kétnapos online konferenciára, amely április 27–28-án kerül megrendezésre a DelFin és a CE Responsible projektek közös szervezésében. Az esemény mindkét napon 10:00 – 15:00 között kerül  megrendezésre. A konferencia nyelve angol. A pontos program és időpontok az alábbi linken érhetők el:

 

·         https://www.impactconference.net/program-impact-2021

 

Az Impact konferenciák célja a pozitív változásra törekvő szereplők -társadalmilag felelős vállalkozások, befektetők, alapítványok és társadalmi vállalkozások- összefogása. Célunk, hogy a korábbiakhoz hasonló pezsgő és eleven fórumot teremtsünk a társadalmi és gazdasági ökoszisztémák közötti élénk párbeszédhez, a tapasztalatok, sikertörténetek és kudarcok megosztásához, a társadalmi hatás és hasznosság elvének népszerűsítéséhez és jelentőségének növeléséhez az üzleti és társadalmi életben egyaránt.

 

A programban olyan témák kapnak szerepet, mint az innovatív finanszírozási modellekben (impact befektetések, közösségi finanszírozás stb.) rejlő lehetőségek, a „hagyományos”, az „altruista” és a társadalmi vállalkozók közötti együttműködések, a COVID-19 járvány által is ösztönzött digitális átalakulás a társadalmi vállalkozások esetében, vidéki régiókban működő társadalmi vállalkozások fejlesztésének és támogatásának hatékony eszközei illetve a sikeres társadalmi vállalkozók siker- és kudarc-történetei. A konferencia keretében bemutatásra kerülnek a szervező projektek következő outputjai is:

 

·         Support4SE – eszköztár a társadalmi vállalkozók és vállalkozások fejlesztésére

·         Net4socialimpact – társadalmi vállalkozási ökoszisztémák adatbázisa

 

A konferencia előadóinak folyamatosan bővülő és fejlesztés alatt álló listája az alábbi linken érhető el:

 

·         https://www.impactconference.net/speakers

 

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a rendezvényen való részvétel teljes mértékben ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Ezt az alábbi linken teheti meg:

 

·         https://www.impactconference.net/register

 

Bár nehéz lesz olyan légkört teremteni online, mint amelyet a korábbi konferenciák során a személyes találkozásoknak köszönhetően megszoktunk, célunk, hogy a korábbiakhoz hasonlóan egy  pezsgő és eleven fórumot teremtsünk a társadalmi és gazdasági ökoszisztémák közötti élénk párbeszédhez, a tapasztalatok, sikertörténetek és kudarcok megosztásához.

 

Reméljük, rendezvényünk vendégei között önt is köszönhetjük majd!

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: