Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ma van a Magyar Honvédelem Napja

Ez egy olyan ünnep, amely hosszú évszázadokra ad visszatekintést, hogy a nagy múltú történelmi magyar katonai emlékekről és helytállásokról, diadalokról beszéljünk.

Napjaink katonai hősei Önök. Lehet, hogy ez a hősiesség más formában jelentkezik, nem pedig a harctéren. Világunk és életünk napi harcai ma többek között a koronavírus-járvány, a migráció, és a missziók. De Önök, a katonák most ezen a harctéren vívják a csatát és a helytállásuk igazán méltó történelmi elődjeikhez. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat – ahogyan tette azt eddig is – ezután is lehetőségeihez mérten minden támogatást és együttműködést vállal. 

Ez a nap a katonáink tiszteletéről és az előttük való tisztelgésről szól. 

Bízunk abban, hogy mind napjaink harcaiban, mind azokban a kihívásokban, amelyeket a világ ma hordoz magában, Önök tisztességgel és egészségben helyt állnak. Családjaik is részesei ezeknek a küzdelmeknek, mivel a katona, ha harcba indul, akkor szeretteitől távol van.

Kívánjuk, hogy mind Önök és családtagjaik egészségben és boldogságban vívják meg a jövőben is az előttünk álló harcokat!

Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: