Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Jó utakon jár Körösszakál

Képletesen és a valósában is; a fejlesztések terén és az útfelújítások által.

Ezt Vitányi István országgyűlési képviselő mondta június 30-án Körösszakálban, ahol két fontos út és egy útkereszteződés is megújult. A 400 millió forintból megvalósuló fejlesztés átadó ünnepségén a képviselő azt is hangsúlyozta, a kormány mindent megtesz a vidéki életforma támogatásáért, az elvándorlás megszüntetéséért. Ez a kormány által támogatott fejlesztés is ezt szolgálja. 

Pálfi Tamás, a 850 lakost számláló falu polgármestere köszöntőjében úgy fogalmazott, látható, hogy fontos a megye déli részén lévő, korábban mostoha gyerekként kezelt települések sorsa, hiszen az elmúlt tíz évben ebben a térségben  nagymértékű fejlesztések történtek.

Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke körösszakáli lakosként szólt az egybegyűltekhez, egyúttal megköszönte a polgármesternek a falu érdekében végzett munkáját, majd a megyei önkormányzat nevében üdvözölte a Magyar Falu Program beruházásait.

(fotók: haon.hu)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: