Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sajtóközlemény

A Hajdú – Bihar Megyei Önkormányzat a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. vel konzorciumban valósítja meg a TOP-1.5.1-20-2020-00013 sz., „A 2021-27 tervezési időszak stratégiai és projektszintű előkészítése Hajdú-Bihar megyében” c. projektet, melynek vissza nem térítendő támogatási összege 300 millió Ft.  A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A TOP-1.5.1-20 felhívás célja a 2021-2027-es programozási időszakhoz kapcsolódó stratégiai és projektszintű előkészítési tevékenységek támogatása, az előkészítési feladatok gyorsítása, és azok magasabb színvonalú megvalósítása.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat tevékenységei a megyei Területfejlesztési Koncepció felülvizsgálatát, módosítását és megyei Területfejlesztési Program készítését, valamint ezekhez szükséges egyéb munkarészek és tevékenységek ellátását, továbbá a megyei Integrált Területi Program 2021-27 kidolgozását, illetve környezeti hatástanulmányok készítését foglalja magába. A Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. a projektben a TOP Plusz pályázatok benyújtásához szükséges szakmai dokumentumok elkészítését, elkészíttetését végzi. 

A projekt várhatóan 2021. december 31-ével zárul, a fejlesztés eredményeként elkészítésre kerülnek a 2021-2027-es programozási időszakhoz kapcsolódó stratégiai dokumentumok, valamint projektszíntű előkészítés tevékenységek megvalósítására kerül sor. 

A projektről bővebb információt a https://www.hbmo.hu/CPage.aspx?key=683 oldalon olvashatnak.

További információ kérhető: 

 

Szabó-Tóth Erika Hanga, sajtóreferens

Elérhetőség: telefonszám: 52/507-503, e-mail cím: elnokireferens@hbmo.hu

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: