Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Új telephelyet adtak át Hajdúszoboszlón

A Magyar Mélyépítő Kft. a 300 millió forintos beruházáshoz 150 millió forint európai uniós támogatást nyert.

Az átadón Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár méltányolta a fejlesztést és hangsúlyozta, ez hozzájárul ahhoz, hogy a fürdőváros gazdasági élete is sokszínűbb legyen. 

Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke is jelen volt, aki szerint az elvándorlás mérséklése szempontjából is fontos szerepe van a beruházásnak.

Czeglédi Gyula polgármester pedig elmondta, a cél, hogy a turizmus mellett más iparágak is erősödjenek, ezzel együtt pedig a fiatalok helyben találjanak munkát. 

Hőzső Attila, a Magyar Mélyépítő Kft. tulajdonosa részletesen is bemutatta a 20 10-ben alakult céget, mely eleinte csak szennyvíztelepek korszerűsítését végezte, azóta pedig már egyebek mellett ivóvízminőség-javítással és útépítéssel is foglalkozik, de részt vett a hajdúszoboszlói strand nemrég átadott Prémium Zónájának kialakításában is. 

Az új, 1200 négyzetméteres acélszerkezetes, 148 napelemmel ellátott csarnok alkalmas munkagépek tárolására, kialakítottak benne egy karbantartó műhelyt, az emeleten irodákat és szociális helyiségeket, az udvaron pedig 25 parkolót. 



(fotók: FB)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: