Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Diákok tanácskoztak a Megyeházán

Szeptember 30-án tartották a Megyei Diák Fórumot, melynek legfőbb célja a tapasztalatcsere volt.

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által kezdeményezett tanácskozáson a megyében élő általános és középiskolás diákok, diákönkormányzatok találkoztak egymással. 

Az Árpád teremben összegyűlt mintegy 50 fiatalt Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is köszöntötte. Felhívta a figyelmet egyebek mellett a szervezet által meghirdetett „Maradj Hajdú-Biharban” elnevezésű ösztöndíjprogramra ( https://hbmo.hu/HPage.aspx?key=2732 ), melyre október 14-ig lehet jelentkezni, valamint az Agóra Tudományos Élményközpont programjaira, melyeken – a megyei önkormányzat jóvoltából – ingyen lehet részt venni. Ehhez csak néhány kattintás szükséges ( https://hbmo.hu/HPage.aspx?key=2632 ).

A diákok a Debreceni Egyetem, a Magenta Kraft Lab, az Agóra, a Campus Fesztivál és az INPUT program-Idei Feszt képviselőitől hallhattak előadásokat. 




hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: