Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Plusz 28 férőhely, 2 új csoportszoba, 7 új munkahely

Bővítették a bölcsődét Berettyóújfaluban.

Január 19-én volt az ünnepélyes átadó, ahol elhangzott, a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Bölcsődei Tagintézmény bővítésénél a cél a bölcsődei ellátáshoz való hozzáférés javítása, a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítése volt.  

A város a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban nyert több, mint 200 millió forint támogatást a beruházásra. A megyei önkormányzat közreműködésével megvalósult fejlesztés során az intézményt 82 férőhelyesre bővítették, napelemes rendszert telepítettek, akadálymentesítettek, korszerűsítették a fűtési rendszert, emellett fejlesztéssel összefüggő eszközöket is vásároltak. 


Az ünnepélyes átadón Pajna Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke gratulált a megvalósításhoz, és sok sikert kívánt a jövőbeli tervekhez. 

Muraközi István polgármester; Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő; Kovácsné Bárány Ildikó, bölcsődei ügyek koordinációjáért felelős miniszteri biztos;  Tóth Klára intézményvezető; Pajna Zoltán, a HBMÖ elnöke

(fotók: FB)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: