Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Információs gazdaklub Létavértesen

Rendezvénysorozatot indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága.

Földes és Biharnagybajom után február 22-én Létavértesen nyújtottak széleskörű, pontos és naprakész tájékoztatást a NAK és a társintézmények, partnerszervezetek szakértői, valamint az agrárágazat szereplői. 

Az eseményen Menyhárt Károly, Létavértes polgármesterének köszöntője után Filemon Mihály, a szervezet megyei alelnöke tartott előadást az ágazat kihívásairól. Az eseményen szó esett még egyebek mellett a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázati lehetőségeiről, a duális képzési rendszerről, valamint falugazdászoknak is tartottak tájékoztatót. 

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatot Tasi Sándor alelnök képviselte, aki jelen esetben mint a Dél-Nyírség Erdőspuszták LEADER Egyesület elnöke tartott előadást a mintegy 160 jelenlévőnek a LEADER támogatási forrásairól. 

A rendezvény hivatalos része után lehetőség volt kötetlen beszélgetésekre is. Szóba került a foglalkoztatási helyzet vidéki alakulása és a megyei foglalkoztatási paktum adta számos lehetőség is. 

További helyszínek:

https://nak.hu/kamara/kamarai-hirek/megyei-hirek/104273-teli-kamarai-gazdaklub-hajdu-bihar-megye

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: