Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Egyre több emberhez jutnak el az egyházi kiadványok

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat által készíttetett könyvek már megyeszerte ismertek.

Március 27-én Hajdúdorogon, a vasárnapi 10 órai liturgián a „Görögkatolikusok Hajdú-Bihar megyében” című kötetből osztott ki 300 darabot a híveknek Tasi Sándor alelnök Dr. Tiba István országgyűlési képviselővel és Horváth Zoltán polgármesterrel. 

Ugyanezen a napon Hajdúszoboszlóra pedig a „Reformátusok Hajdú-Biharban” című könyvből vitt 170 darabot Pajna Zoltán elnök. A kiadvány szétosztásánál Bodó Sándor államtitkár, a térség országgyűlési képviselője is jelen volt. 



A szervezet folyamatosan juttatja el a híveknek az általa készíttetett egyháztörténeti könyveket, melyek „A hajdú hagyományok nyomában” című projekt keretében készültek. A programban közösségi, térségi, megyei és települési identitást erősítő akciók valósulnak meg. A kiadványok megjelentetését indokolta, hogy az egyházak sokrétű tevékenységükkel jelentős szerepet töltenek be a helyi közösségek összetartásában, oktatási, egészségügyi és szociális intézmények működtetésében.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: