Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Remekeltek a debreceni lányok a Röplabda Diákolimpián

Április 8. és 10. között Debrecenben rendezték a Röplabda B. kategória Diákolimpia idei kiírásának Országos Döntőjét.

A Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium és a Tóth Árpád Gimnázium tornacsarnokában az V-VI. korcsoport legjobb 20 leány-, valamint legjobb 20 fiú csapata versengett a végső győzelemért.

A Kossuth Gimnáziumban rendezett megnyitó ünnepségen Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke, dr. Szekeres Antal, Debrecen Megyei Jogú Város főjegyzője, valamint Bíró Csaba, a Magyar Diáksport Szövetség elnökségi tagja köszöntötte a résztvevőket. 

Tasi Sándor örömét fejezte ki, hogy a járvány után végre alkalom nyílt a verseny lebonyolítására, majd elismerően beszélt a sportolók folyamatos munkájáról és elért eredményeikről.  


A döntőben a debreceni színeket a lányoknál a Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium csapata képviselte, míg a fiúknál a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium röplabdázói voltak jelen. 

A debreceni lányok a dobogó második fokára állva ezüstéremnek örülhettek. Gratulálunk!

(fotók: FB)

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: