Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Átadták a nagyhegyesi kerékpárutat

A 33-as számú főút mentén megvalósult csaknem 6,8 km-es szakaszt már fel is avatták a biciklisek.

A június 11-én tartott átadó ünnepségen Bajusz Istvánné, Nagyhegyes polgármestere köszöntőjében háláját fejezte ki mindazoknak, akik valamilyen formában támogatták a beruházást. Mint mondta, a kerékpárút ötlete már 1992-ben megfogalmazódott, végül sok bonyodalom és nehézség árán meg is valósulhatott.  

Bodó Sándor, a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: hamarosan elérjük, hogy nekünk is lesz egy „körünk” Hajdú-Bihar megyében. 

Dr.  Tiba István országgyűlési képviselő gratulált Nagyhegyes önkormányzatának, hogy annak idején nem adták fel, kitartottak és el is érték elképzeléseiket.  

Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke felidézte a projekt körül kialakult bonyodalmakat és köszönetet mondott azért, hogy egy ilyen nehéz időszakban is vállalták a beruházással járó kötelezettségeket. 


A kerékpárút a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, 700 millió forintos támogatással valósult meg. 


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: