Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

F E L H Í V Á S

kitüntető díjak adományozására vonatkozó javaslattételre

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésnek a kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló 7/2016. (VI. 27.) önkormányzati rendeletére figyelemmel a megyei önkormányzat felhívást tesz közzé a következő, kitüntető díjra vonatkozó javaslattételre:

 

„Hajdú-Bihar Megye Önkormányzatának Emlékérme” „Hajdú-Bihar Megye Közigazgatásáért” felirattal adományozható azoknak, akik tartósan kifejtett rendkívüli teljesítményükkel hozzájárulnak a megyében lévő települések helyi önkormányzásához, valamint, akik a megyei önkormányzat vagy a megye érdekében kimagasló önkormányzati vagy közigazgatási munkát végeznek.

 

A rendelet alapján a kitüntető díjak adományozására javaslatot tehetnek: 

–       a megye települési önkormányzatai,

–       a megye települési önkormányzatainak polgármesterei,

–       a megyei közgyűlés tagjai, és bizottságai, 

–       a megyei jegyző,

–       a megyében működő felsőoktatási intézmények, 

–       a megyében működő társadalmi és gazdálkodó szervezetek, kamarák, valamint 

–       a megyében működő köztestületek.

 

A javaslatoknak 2022. augusztus 30. 12.00 óráig a megyei közgyűlés elnökéhez (Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, 4024 Debrecen, Piac u. 54.) kell megérkezniük.

 

A kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló 7/2016. (VI. 27.) önkormányzati rendelet megtalálható a megyei önkormányzat honlapján (www.hbmo.hu/Megyei Önkormányzat/Rendeletek menüpontban).

 

Az adományozásra vonatkozó javaslatot a megyei önkormányzat honlapjáról is letölthető űrlapon nyomtatott formában kitöltve lehetőség szerint elektronikus úton a jegyzo@hbmo.hu e-mail címre is megküldve – lehet megtenni.

 

A „Hajdú-Bihar Megye Önkormányzatának Emlékérme” „Hajdú-Bihar Megye Közigazgatásáért” díj átadására a Helyi Önkormányzatok Napja (szeptember 30.) alkalmából kerül sor.

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: