Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Folytatódtak a tábori sportfoglalkozások

A napokban Hajdúböszörményben és Újszentmargitán ismerkedhettek meg különböző mozgásformákkal a gyerekek.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat idén is szervezett sportprogramokat a gyerekeknek, ezúttal a településeken már megszervezett nyári táborokhoz kapcsolódóan. Júliusban tartották a kiegészítő sportfoglalkozásokat neves szakemberekkel. A hónap első felében Görbeházán és Hajdúböszörményben jártak, az elmúlt napokban pedig ismét Hajdúböszörményben, valamint Újszentmargitán mozgatta meg a gyerekeket Máté Péter, a DVSC egykori aranycsapatának tagja, jelenleg a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzője, valamint Lovas Norbert egykori magyar első osztályú futsal játékos és edző, a Magyar Futsal Válogatott egykori tagja.

A sportfoglalkozások legfőbb célja a sport megszerettetése, az egészséges életmódra nevelés volt. A szakemberek igyekeztek közelebb hozni a gyerekeket a sport világához és tanácsokat is adtak az egészséges életmóddal kapcsolatban.

 

A rendezvénysorozat az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében valósult meg. 

 

Hajdúböszörmény

Újszentmargita

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: