Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hajdúsági illatok lepték be Hajdúszovátot  

Idén is számos főzőcsapat mérte össze tudását a Hajdú-Ízek Fesztiválján.
 

Az eseményt július 16-án már kilencedszer rendezték meg. Az ünnepélyes megnyitón Váradi Jenő polgármester köszönetét fejezte ki a Négy Évszak Kulturális Egyesületnek, amiért minden évben lebonyolítja a fesztivált. Elmondta, hogy a főzőversenyre idén csaknem húsz csapat jelentkezett, ez is mutatja, hogy a helyiek lelkesedése a rendezvény iránt töretlen.

Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is jelen volt, aki beszédében úgy fogalmazott: korunk egyik nagy kihívása a közösségek összetartása. Éppen ezért öröm látni, hogy a kisebb települések tesznek azért, hogy összehozzák az embereket, ezáltal ápolják kapcsolataikat, kifejezik összetartozásukat; jó példa erre ez a fesztivál is. Hozzátette, hogy a megyei önkormányzat és Hajdúszovát között kiváló az együttműködés, így a szervezet is igyekszik támogatni a közösségformáló programokat.

A rendezvényen számos egyéb program várta a családokat, valamint külön köszöntötték a jubiláló véradókat is.

 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: