Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

LIFE CLIMA pályázók és érdeklődők, figyelem!

Idén is van lehetőség előzetes nemzeti önerő-támogatási igény jelzésére.

Amennyiben az Európai Unió környezetvédelmi és éghajlat-politikai programjának „Éghajlatváltozás mérséklése és alkalmazkodás” (LIFE CLIMA) alprogramja keretében benyújtott pályázataikhoz kapcsolódóan élnének ezzel a lehetőséggel, azt 2022. augusztus 22-ig lehet megtenni lifeclimate@tim.gov.hu e-mail címen. A levélhez a csatolt dokumentumokat is mellékelni kell, kitöltve, melyek a következők:

 

1. aláírási címpéldány

2. nemzeti önerő-támogatás iránti kérelem

3. nemzeti önerő-támogatási iránti kérelem összefoglaló

4. önerő-támogatási költségterv

5. a tervezett LIFE CLIMA pályázatuk rövid angol vagy magyar nyelvű összefoglalója (és/vagy hozzáférés biztosítása a pályázati anyaghoz a nemzeti kapcsolattartó számára a pályázati felületen)

 

Jelen felhívás NEM a már nyertes hazai pályázók számára meghirdetett LIFE CLIMA éves önerő-támogatási felhívás.  A nyertes pályázókat hamarosan egy külön levélben értesítik az idei az önerő-támogatási lehetőségekről.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: