Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Neves szakemberekkel szervez sportfoglalkozásokat gyerekeknek a megyei önkormányzat

A legfőbb cél a sport megszerettetése, az egészséges életmódra nevelés.  

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat idén is szervez sportprogramokat a gyerekeknek, ezúttal a településeken már megszervezett nyári táborokhoz kapcsolódóan. 

Az elmúlt napokban két helyszínen voltak kiegészítő sportfoglalkozások: július 11-én Görbeházán, július 14-én pedig Hajdúböszörményben mozgatták meg a gyerekeket sportmúlttal rendelkező neves szakemberek. A két helyszínen 75 gyerek vett részt a sportfoglalkozáson és ismerkedhetett meg különböző mozgásformákkal. Máté Péter, a DVSC egykori aranycsapatának tagja, jelenleg a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzője, valamint Lovas Norbert egykori magyar első osztályú futsal játékos és edző, a Magyar Futsal Válogatott egykori tagja valósítja meg a foglalkozásokat. A szakemberek igyekeznek közelebb hozni a gyerekeket a sport világához és tanácsokat is adnak az egészséges életmóddal kapcsolatban.

 

A program a napokban újabb két táborhelyszínen folytatódik: július 19-én ismét Hajdúböszörménybe, július 26-án pedig Újszentmargitára érkezik a szakemberekkel a megyei önkormányzat.

 

 A rendezvény az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program „Humán szolgáltatások fejlesztése Hajdúböszörmény, Görbeháza, Újszentmargita, Újtikos és Folyás települések esetében” című projekt keretében valósul meg.

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: