Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Teltház, vastaps, totális siker!

A megyei önkormányzat jóvoltából újabb ingyenes előadás érkezett a megyébe; A miniszter félrelép című vígjátékot a Bánfalvy Stúdió előadásában láthatta a sárrétudvari közönség július 19-én.

Kiss Tibor polgármester köszöntőjében elmondta, hogy a megyei önkormányzat már másodjára hozott el ingyenes színházi előadást a településre, hiszen itt az elmúlt alkalommal is mosolygós, hálás közönség fogadta a színészeket. Mint mondta, az ilyen események kiemelten fontosak Sárrétudvari életében, mert ezek is hozzájárulnak a közösségi élményhez. 

Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke elmondta, hogy a szervezet sok szállal kötődik a Sárréthez, hiszen „A hajdú hagyományok nyomában” elnevezésű projekt keretében (melynek köszönhetően ez a rendezvény is létrejött) sem feltétlenül a közigazgatásilag kijelölt, hanem elsősorban a „hagyományosan” kialakult térségeket helyezik előtérbe. 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: