Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A Kastélykertben kapta meg a Bocskai-szablyát Bihartorda

Augusztus 27-én tartotta a település az idei falunapot.

Petrucz Sándor polgármester megnyitó beszédében köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik az időközi választáson bizalmat szavaztak neki. Hozzátette, Bihartorda fejlődéséért fog dolgozni, célja, hogy minél több fejlesztés valósulhasson meg a településen. 

Dr. Vitányi István, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében gratulált Petrucz Sándornak a választáson elért eredményéhez és üdvözölte a környékbeli települések polgármestereit is. Mint mondta, jellemző a megyére ez a fajta összetartozás, ami mindig örömmel tölti el, hiszen ez is erősíti a térség összefogását, identitástudatát. 

Ezt a gondolatot emelte ki és vitte tovább Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is, aki ezután átnyújtotta Bihartordának a szervezet által készíttetett Bocskai-szablyát, a megyei identitást, a hajdú-bihariak összetartozását jelképező emléktárgyat. 

Petrucz Sándor

Dr. Vitányi István

Bulcsu László


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: