Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Elismerések átadásával kezdődött a városnapi programsorozat Hajdúsámsonban

Idén rendhagyó módon, két napig ünnepel a település.

A városnap szeptember 2-án a múzeum kiállítótermében, ünnepi képviselőtestületi üléssel indult, ahol Antal Szabolcs polgármester köszöntőjében elmondta, a díjak adományozásával szeretnének köszönetet mondani mindazoknak, akik önzetlen munkájukkal hozzájárultak Hajdúsámson jó híréhez, szellemi és anyagi értékeinek gyarapodásához, fejlődéséhez. 

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is részt vett az eseményen, aki beszédében hangsúlyozta, az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy mindig legyen alkotó ember. Hiszen – mint mondta – nehézségek mindig voltak és lesznek is, de a célok visznek előre minket és ezen célok megvalósításával lehet fejlődni, példát mutatni. Örömét fejezte ki, hogy ő is gratulálhat a díjazottaknak, akik hozzáállásukkal, kimagasló teljesítményükkel utat mutathatnak a jövő nemzedékeinek is. Pajna Zoltán Hajdúsámsonnak egy Hajdú-Bihar megye puzzle-t ajándékozott, melyet a szervezet fából készíttetett azzal az üzenettel, hogy a megyében minden egyes település fontos, szerves része a hajdú-bihari egységnek. 

Az ünnepségre meghívást kapott Hajdúsámson erdélyi testvértelepülése, Csíkszentdomokos is. A delegáció néptánccal kedveskedett az ünneplőknek.

Antal Szabolcs

Pajna Zoltán

Pajna Zoltán a megyei önkormányzat nevében ajándékcsomagot nyújtott át a díjazottaknak. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: