Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Elkezdődött a bihari térség egyik legkiemelkedőbb eseménye  

A XXIV. Bihari Számadó Napokon több, mint 50 kiállító várja az érdeklődőket.

A kétnapos berettyóújfalui esemény október 14-én koszorúzással indult „A berettyóújfalui iparosok és kereskedők hősi halottai 1914-1918” emléktáblánál, ahol a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat képviseletében Pajna Zoltán elnök és Bulcsu László alelnök helyezte el a megemlékezés virágait. 

A rendezvény megnyitóját a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban tartották, ahol a térség vállalkozói is bemutatkozhattak. Pajna Zoltán köszöntő beszédében üdvözölte a határon túlról, a romániai Szilágy megyéből érkezett vendégeket, kiállítókat is és hangsúlyozta: a gazdaság fejlődése szempontjából nagyon fontos, hogy más megyék, más térségek – akár határon túliak – is bemutatkozzanak. A rendezvényen átnyújtotta továbbá a megyei egységet jelképező, fából készíttetett Hajdú-Bihar megye kirakót is a szervező Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének, Miklóssy Ferencnek, valamint a társszervező Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei szervezete vidékfejlesztésért felelős alelnökének, Mécsák Istvánnak. 

A beszédek után idén is átadták a Nyíri István-díjat, a NAK-díjat, továbbá a Vásár- és Termékdíjakat. 


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: