Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fuss! Fotózz! Mosolyogj!

Hortobágyon zárult a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány idei rendezvénysorozata.

Az október 22-i esemény fővédnöke ebben az évben is Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke volt, aki köszöntőjében méltatta az alapítvány munkáját és háláját fejezte ki, hogy mindig vannak olyan emberek, akik egy jó ügy, egy nemes cél érdekében összefogva, önzetlenül dolgoznak. 

A misszió egy közösségi élménykocogásból nőtte ki magát egy országos, több helyszínes jótékonysági élményfutássá. A nevezési díjjal az alapítványt támogatták a résztvevők, akik ezúttal egyéniben vagy csapatban, kutyával, babakocsival vagy akár kerekesszékkel is megtehették a kijelölt távot. Mosolypontokat is kihelyeztek a szervezők, ahol a futók vidám fotót is készíthettek, mellyel a most kezelés alatt álló kis betegeknek tudnak bátorságot és reményt küldeni. A futáson virtuális részvételre is van lehetőség, december 31-ig.

A 18 éves Béres Babett, aki 5 évesen sikeresen leküzdötte a betegséget – a plakáton is ő látható.

Pajna Zoltán, a HBMÖ elnöke egy fából készült Hajdú-Bihar megye puzzle-t ajándékozott az alapítvány kis betegeinek. A kirakót Babett édesanyja vette át, aki egyben az alapítvány kuratóriumi tagja. 


Babett pedig Hajdú-Bihar megye Legendáriuma c. kiadványt kapott. 

Pajna Zoltán Pálfalvy Petra misszió managernek is megköszönte az önzetlen munkát.

Hortobágyi csikósok indították el a futást. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: