Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nyugdíjasok gyűltek össze a Megyeházán

Október 1-je az Idősek Világnapja, ez alkalomból szervezett ünnepséget az Életet az Éveknek Hajdú-Bihar Megyei Szervezete az Árpád teremben, október 6-án.

Minden évben megrendezik az eseményt, melyen Szabó Sándorné elnök megnyitó beszéde után Bodó Sándor országgyűlési képviselő és Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is köszöntötte a megjelenteket. 

Bodó Sándor hangsúlyozta, hogy az állam szerepet vállal a jövőben is az idősek életminőségének javításában. Hozzátette, a közeljövőben olyan intézkedéseket kell hozni állami, önkormányzati, civil és egyéni szinten, melyek együttes ereje átlendít minket ezen a nehéz időszakon. 

Bulcsu László pedig úgy fogalmazott, a következő időszaknak is lehet egy fontos hozadéka, mégpedig a generációk közötti kapcsolat újbóli felerősödése, a generációk összekapcsolódása, egymásról való gondoskodása. 

Az ünnepségen idén is külön köszöntötték az 50-60. házassági évfordulósokat.

Szabó Sándorné

Bodó Sándor

Bulcsu László


hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: