Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Két ünnepség egy napon

Komádiban szabadidő klubot és megújult könyvtárt is átadtak november 25-én.
 

A Városi Szabadidő Klub építési munkálatai több mint 105 millió forintba kerültek, a benne lévő eszközök pedig 15 millió forint értékűek. Mindehhez 87.930.861 forint kormányzati támogatást kapott a város, az önkormányzat önerőből 36.367.319 forintot tett hozzá a beruházáshoz. A napelemes rendszerrel ellátott épületben helyett kapott egy fitnesz és konditerem, valamint egy klubterem. Az ünnepélyes átadón Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is gratulált a beruházáshoz.

 

Ugyanezen a napon átadták a megújult Városi Könyvtár épületét is a településen. A korábban kívülről megszépült és korszerűsített épületet ezúttal belülről is felújították, 15 millió forintból. Egyebek mellett új bútorokat, függönyöket, szőnyegeket szereztek be, a földszint tágasabb és modernebb lett.  

(Jobb szélen Bulcsu László, a HBMÖ alelnöke)

Tóth Ferenc polgármester

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények
Megosztás: