Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Állásbörze a Lovardában

A vármegye napilapja már nyolcadik alkalommal rendezte meg a Napló Állásbörzét.

Március 29-én csaknem harminc munkaadó kínált több száz hazai álláslehetőséget Debrecenben, a Lovardában. A rendezvény célja minden évben közvetlen kapcsolat kialakítása a cégek és az álláskeresők között. A munkát keresők és a munkát kínáló cégek egy időben, egy helyen találkozhatnak egymással, ez pedig nagyban segítheti a munkaadók és munkavállalók egymásra találását.

Az esemény megnyitóján Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés elnöke is köszöntötte az érdeklődőket. Beszédében elmondta, hogy vármegyénkben az elmúlt évben 480 milliárd forint értékű, többek között munkahelyteremtő beruházás történt. Hozzátette továbbá, hogy Hajdú-Biharban átlagbér-növekedésről is beszélhetünk, eszerint átlag bruttó 480 ezer forintot keresnek a munkavállalók, ami az elmúlt évekhez képest 19 %-os növekedést jelent.

Pajna Zoltán elnök

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: