Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Több helyre vittünk programokat a hétvégén

Augusztus 26-án Egyeken, Bihartordán és Kokadon is jártunk a hajdú hagyományok nyomában.

Egyeken családi napot szervezett Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata, melynek keretében számos gyerekprogram, egyebek mellett Aqua Manó Party, kézműves mesterségbemutató, népi játékpark, ugrálóvár, kincskereső sátor várta kicsiket, a nagyokat pedig helyi fellépők szórakoztatták. Több helyi tánccsoportot, dalárdát és népdalkört is láthattak, hallhattak az érdeklődők, de fellépett Tolvai Reni és Bereczki Zoltán is.

Bihartordán is családi napra várta a kikapcsolódni vágyókat a vármegye önkormányzata. A gyerekprogramok között szerepelt például kutyás és karate bemutató is, a felnőttek pedig zenés, énekes műsorokat láthattak, de a fellépők között szerepelt a Potyautasok, Oláh Gergő, valamint Liszter Sándor és a Vadrózsák is.

Kokadon különleges zenés, táncos operettkoncertre várták az érdeklődőket “Táncolnék a boldogságtól!” címmel a helyi művelődési házban, ahol a debreceni Csokonai Színház és a Valcer Táncstúdió fiatal művészei tűntek fel a színpadon.

A hétvégi programokat Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata “A hajdú hagyományok nyomában” projekt keretében valósította meg.

Egyeken a vármegye önkormányzata képviseletében Pajna Zoltán elnök és Tasi Sándor alelnök vett részt eseményen.

Egyek – Pajna Zoltán

Egyek – Bereczki Zoltán

Egyek – Tolvai Reni

Bihartorda – Aqua Manó Party

Bihartorda – Karate bemutató

Bihartorda – Liszter Sándor és a Vadrózsák

Bihartorda – Oláh Gergő

Kokad

Kokadon Pajna Zoltán elnök köszöntötte a megjelenteket.

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: