Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Megvannak a nyertesek!

Ők képviselhetik Hajdú-Bihart az országos döntőben.

Mindkét korcsoportban lezajlottak a vármegyei döntők a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata által szervezett  “Értékes Hajdú-Bihar – Vármegyénk kincsei” vetélkedőben. A végső megmérettetés a középiskolásoknál április 18-án, az általános iskolásoknál április 22-én volt a Vármegyeháza Árpád termében, ahol egy rendkívül vidám és izgalmas nap után eldőlt: a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium RÁLA nevű csapata, valamint a hajdúnánási “MAFFIÓKÁK” nevű általános iskolai csapat utazhat a Balaton-partra, a döntőbe. Továbbá osztályuk minden tagját elvihetik egy “élménynapra” Hajdúszoboszlóra, a Hungarospa Strandfürdőbe és Aquaparkba!!

Minden csapat nagyon ügyes volt! Szívből gratulálunk! 

A középiskolai győztes csapat.

 

A zsűri: Dr. Tar Károlyné, a Kézműves Alapítvány kurátora; Szendiné Dr. Orvos Erzsébet, a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Vármegyei Levéltárának igazgatója; Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke; Bulcsu László, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának alelnöke; Máté Krisztián, az Agrárminisztérium Hungarikum Főosztályának munkatársa; Dr. Csiszár Imre, a Hajdú-Bihar Vármegyei Értéktár Bizottság bizottsági tagja.

Az általános iskolai győztes csapat.

 

 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: