Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rég várt beruházás kezdődik Nagyhegyesen

Indul a bölcsőde férőhely-bővítése.

A fejlesztésre 300 millió forint támogatást nyert a település az Európai Unió Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében kiírt pályázatán, ennek köszönhetően egy két csoportszobás bölcsődével gazdagodik Nagyhegyes. A településen az óvodai nevelésbe integráltan működik a bölcsődei ellátás is, 12 férőhellyel, a most elindult beruházásnak köszönhetően pedig újabb 12 gyermeket tudnak majd fogadni. Az új épület az óvoda szárnya lesz, így nem lesz szükség újabb konyha üzemeltetésére. 

Pajna Zoltán, a TOP Plusz fejlesztéseket koordináló Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke az új bölcsőde alapkőletételi ünnepségén azt mondta, Nagyhegyes erős település, erős önkormányzattal, ahol a megfogalmazott célok meg is valósulnak, így a település fejlődése a következő évtizedben is biztosított. 

A bölcsőde a tervek szerint 2025 januárjára készül el. 

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek

Megosztás: