Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vásárcsarnokot is átadtak az idei Ligetalja Fesztiválon Nyíradonyban

Június 23-án egész nap színes programok közül lehetett választani.

Az Európa Parkban rendezett eseményen többek között gólyalábasokkal, népi együttesekkel, táncbemutatókkal, vásárral és gyerekprogramokkal is várták az érdeklődőket. Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata jóvoltából Kökény Attila és Rakonczai Viktor koncertjét is láthatták a rendezvényre látogatók. 

Ugyanezen a napon átadó ünnepséget is tartottak, ugyanis új vásárcsarnokkal gazdagodott a város. A beruházás az Európai Unió Terület- és Településfejlesztési Operatív Programja keretében kiírt “Zöld város kialakítása Nyíradonyban” című projekt egyik elemeként valósult meg. A fedett árusító épülethez parkolókat is kialakítottak, napelemes rendszert telepítettek, valamint anyagmozgató eszközöket is beszereztek. Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata képviseletében Pajna Zoltán elnök mondott köszöntőt.

hirek_categories: Események, rendezvények hirek_categories: Felhívás hirek_categories: Közérdekű közlemények hirek_categories: Önkormányzat hirek_categories: Választás post_categories: Események, rendezvények post_categories: Hírek
Megosztás: